Del: - -

Forebyg fald- og snubleulykker på hospitaler

"Fald ikke på halen - Det kan forebygges" er en samlet kampagnepakke, som kan bruges til at forebygge fald- og snubleulykker på hospitaler. Hent materialet her.

Kampagnepakken består af fire materialer, 1 til arbejdsmiljøkonsulenter og andre 'fagprofessionelle' og 3 til brug i de enkelte arbejdsmiljøgrupper.

Til arbejdsmiljøprofessionelle

Vejledning: Gode råd til indsats og proces
Gode råd til de arbejdsmiljøprofessionelle med forslag til jeres systematiske arbejde med forebyggelse af fald- og snubleulykker.

 

 

Til arbejdsmiljøgruppen

Enkle metoder: Få øje på og synliggør risikofaktorer
Når I som AM-gruppe inddrager jeres kolleger i at finde risikofaktorer, skal det være enkelt. Kort beskrivelse af tre enkle metoder, der er afprøvet i praksis.

Enkle metoder: Find løsninger som forebygger faldulykker
Der er forskellige måder at arbejde med at forebygge fald- og snubleulykker. Her kan I se eksempler på, hvordan man systematisk kan arbejde med forebyggelsen.

Plakat: Eksempler på løsninger
Ni illustrerede løsninger, der forebygger fald- og snubleulykker. Lige til at hænge op på opslagstavlen. Kan også bruges til kampagnen.

Folder og plakat til din "Fald ikke på halen" kampagne

Plakat: Fald ikke på halen-5 typiske fald- pg snubleulykker
Det kan forebygges! Skab opmærksomhed omkring forebyggelsen af fald- og snubleulykker med denne sjove plakat, der viser de fem typiske fald- og snubleulykker.

Folder: Du kan gøre en forskel
Få gode råd til, hvad du selv og dine kolleger kan gøre for at forebygge fald- og snubleulykker. Print selv folder til at dele ud til medarbejderne før et personalemøde eller lignende.

Artikler om faldulykker


Senest revideret den 11. september 2023