Godt arbejdsmiljø i det gode køkken

Det velfungerende køkken er ikke bare et sted for produktion af mad. Det er også en daglig arbejdsplads, som skal danne ramme om et godt arbejdsliv.

Branchevejledningen 'Godt arbejdsmiljø i det gode køkken' beskriver planlægningen af bygge- eller renoveringsprocessen og giver anvisninger og gode råd til lokaler, indretning, indeklima, inventar, maskiner og udstyr samt hygiejne.

Denne vejledning er en branchevejledning: Læs mere om, hvad en branchevejledning er her.

Fakta om materialet

Type: Branchevejledning

Arbejdspladstype: Social og Sundhed

Målgruppe: Ledere og arbejdsmiljøgruppe

Sidetal: 20

Udgiver: BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration

Udgivelsesår: 2015

Opdateret dato: 2021

Forfatter: Tune Nyborg/Periskop

Ansvarlig: Jytte Tolstrup