Arbejdsmiljøet kan smages i sovsen

Vejledningen tager fat i 9 temaer, og giver en opskrift på, hvordan der kan arbejdes med arbejdsmiljøet i de store køkkener.

Der bliver i danske storkøkkener produceret mange forskellige former for mad til borgere, patienter og ansatte. Nye produktionsmetoder bliver løbende taget i brug og nye teknologier udvikles og finder vej ind i køkkenerne for at mindske den ergonomiske belastning. Alt dette har betydning for arbejdsopgaverne og arbejdsmiljøet for de ansatte i storkøkkener og for den mad, de producerer. Som de ansatte i et køkken siger: Arbejdsmiljøet kan smages i sovsen!

Denne vejledning er en branchevejledning: Læs mere om, hvad en branchevejledning er her.

Fakta om materialet

Type: Branchevejledning

Arbejdspladstype: Social og Sundhed

Målgruppe: Alle medarbejdere

Sidetal: 46

Udgiver: BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration

Udgivelsesår: 2006

Opdateret dato: 2021

Ansvarlig: Jytte Tolstrup