Fire arbejdspladser har løftet arbejdsmiljøet til nye højder og vinder Arbejdsmiljøprisen 2020

Fire arbejdspladser har skabt markante resultater og løst vigtige udfordringer i arbejdsmiljøet gennem vedholdende indsatser og et tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere. Derfor er de fire arbejdspladser vindere af Arbejdsmiljøprisen 2020.

De fire arbejdspladser som vinder Arbejdsmiljøprisen 2020 hhv. i kategorierne Muskel- og skeletbesvær, Psykisk arbejdsmiljø, Unge og nyansattes arbejdsmiljø og Arbejdsulykker er:

Vinder i kategorien Muskel- og skeletbesvær

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune har indført holdtræning i arbejdstiden for de næsten 10.000 ansatte i hjemmeplejen og på plejehjemmene i København og den vej styrket både arbejdsglæden og medarbejdernes fysik. Læs pressemeddelelse her.

 

Vinder i kategorien Psykisk Arbejdsmiljø

Medicinske Sygdomme M14 på Sygehus Sønderjylland har indført et redskab fra psykiatrien til at vurdere patienter og på den måde set et usædvanligt løft i det psykiske arbejdsmiljø og fået sygefraværet til at falde. Læs pressemeddelelse her.

 

Vinder i kategorien Unge og Nyansatte

Einar Kornerup A/S har nedbragt arbejdsulykker markant blandt sine lærlinge ved at sætte stort fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed lige fra starten i lærlingenes ansættelse. Læs pressemeddelelse her.

 

Vinder i kategorien Arbejdsulykker

Sanistål A/S har fået antallet af arbejdsulykker til at falde med 90 pct. med en årelang samarbejdsindsats, der har haft fokus på at ændre adfærd og kultur i virksomheden. Læs pressemeddelelse her.

 


Senest revideret den 16. september 2020