Få hjælp af Rejseholdet

Sygefravær er et fælles problem, der skal løses sammen. Men måske har I brug for en ekstra hjælpende hånd til at komme i gang? Den hjælp kan I få hos Beskæftigelsesministeriets Rejsehold.

Beskæftigelsesministeriet har oprettet et rejsehold, der står klar til at rykke ud til arbejdspladser, som ønsker hjælp til nedbringe deres sygefravær som følge af arbejdsmiljøet i deres hverdag.

Hvad er Rejseholdet?

Rejseholdet er et tilbud om et skræddersyet forløb om sygefravær til alle landets offentlige arbejdspladser. Få hjælp med et skræddersyet forløb, der er målrettet de udfordringer, som I har på netop jeres arbejdsplads. Det koster ikke noget, og I kan søge efter et først-til-mølle princip.

Hvad kan Rejseholdet hjælpe med?

Rejseholdet tilbyder forløb, som er skræddersyet efter de konkrete behov på jeres arbejdsplads. I kan få hjælp inden for fire temaer:

  • 360 grader rundt om sygefraværet
  • Fra politik til handling
  • Fysisk trivsel på arbejdspladsen
  • Psykisk trivsel på arbejdspladsen

Læs mere om Rejseholdet på Rejseholdets hjemmeside her.

I kan også selv arbejde med at forebygge sygefraværet. På www.sygefravaer.dk kan I hente en handlingspakke med 9 gode redskaber til at forebygge arbejdsrelateret sygefravær. Læs også mere om sygefravær på arbejdsmiljoweb.dk her.


Senest revideret den 16. november 2020