Del: - -

Webinarer om ergonomi på social-, sundheds- og specialområdet

BFA Velfærd og Offentlig administration (BFA) inviterer til webinarrække om ergonomi i hjemmeplejen, døgninstitutioner og på specialområdet.

Deltag i en række webinarer, og bliv klogere på, hvad I skal være opmærksom på, når kroppen er en del af jobbet.  I webinarerne går vi i dybden med forskellige perspektiver på, hvordan ergonomi påvirker os på jobbet. I løbet af webinarene får du meget mere at vide om:

  • Hvad I kan gøre for at forebygge og håndtere smerter i arbejdet
  • Hvad er god forflytningspraksis - og desuden
  • Inspiration, viden og redskaber til at arbejde med ergonomien i din hverdag.

Målgruppe

Alle webinarer er relevante for jer, som er ledere eller medarbejdere på døgninstitutioner og i hjemmeplejen, men alle med interesse for temaerne er velkomne til at deltage. Projektleder og faglig konsulent Jytte Tolstrup fra BFA er vært og tager godt imod forskellige gæster udefra på hvert webinar.

Første webinar sætter fokus på smerter, og hvordan de påvirker os på arbejdet og i forhold til at løse vores kerneopgave. På webinaret får du viden og redskaber, der kan hjælpe dig med at forstå, forebygge og håndtere smerter i arbejdet.  Med i studiet er arbejdsmiljøkonsulent og ergoterapeut Toke Jakob Jensen fra Arbejdsmiljø København.

Webinar 1

Tema: Tag hånd om smerter sammen

Tid:  22. november kl.13.30.00-14.30.

Se eller gense webinar 1 her

Webinar 2 

Tema: Risikovurdering – hvad for noget? 

Tid: 10. januar kl. 13.30-14.30 

Se eller gense webinar 2 her

Webinar 3 

Tema: Ergonomi på specialområdet 

Tid: 24. januar kl. 13.30-14.30.

Se eller gense webinar 3 her


Senest revideret den 1. februar 2024