AFLYST! Fagligt Træf 2020

Aflysning af faglig træf 2020 Vi havde glædet os til at byde jer velkommen til fagligt træf, men på baggrund af restriktioner og usikkerhed omkring kommende anbefalinger fra regeringen og sundhedsmyndigheder vedr. covid-19, er vi desværre nødsaget til at aflyse Fagligt træf 2020. Fagligt træf vender stærkt tilbage i 2021, hvor vi ser frem til at byde velkommen den 21-22. september på hotel Nyborg Strand. God sommer og på gensyn i 2021

 

Kom med på årets Fagligt Træf, hvor vi stiller skarpt på velfærdteknologi, implementering og arbejdsmiljø. Træffet er for alle i social- og sundhedssektoren, der arbejder med forflytning af borgere i det daglige.

Fagligt Træf er for alle, der arbejder med forflytninger i det daglige fx forflytningsvejledere, ledere, pædagoger, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, arbejdsmiljøkonsulenter, terapeuter, arbejdsmiljørepræsentanter m.fl., der er ansat på sygehuse, bosteder for borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse, plejehjem eller i hjemmeplejen.

På Fagligt Træf kan du få ny viden om tendenser, fordele og udfordringer ved velfærdteknologi set i et forflytningsperspektiv.

Der er i stigende grad fokus på, hvordan fremtidens social- og sundhedsfaglige indsatser kan understøttes af forskellige former for velfærdsteknologi. Det er derfor oplagt at kigge på, hvad den nyeste forskning og praksiserfaringer fra arbejdspladser kan fortælle.

Temaet udfoldes med fokus på, hvordan velfærdsteknologi kan understøtte de faglige opgaver i hverdagen og hvordan ny viden og teknologi bliver introduceret og kendt på arbejdspladsen.  

Læs mere om Fagligt Træf på www.forflyt.dk her.


Senest revideret den 15. juni 2020