Faktaark om madkundskab

Faktaarket om faget madkundskab er en del af branchevejledningen »Når klokken ringer«.

Faktaarket beskriver både arbejdsmiljølovgivningens krav og de standarder, som arbejdsgivere og faglige organisationer inden for undervisningsområdet er enige om at anbefale.

Det henvender sig til ansatte og ledere i grundskolen.

Læs om følgende emner:
  • Indretning af lokalet
  • Ventilation og andre installationer
  • Hårde hvidevarer og husholdningsmaskiner
  • Hygiejne og daglig sikkerhed
  • Sikkerhedsudstyr
  • Kemiske stoffer
  • Løbende vurdering af risiko

Fakta om materialet

Type: Faktaark

Arbejdspladstype: Undervisning

Emne: Byggeri og indretning

Målgruppe: Alle medarbejdere

Sideantal: 10

Udgiver: BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration

Udgivelsesår: 2012

Opdateret dato: 2019

Ansvarlig: Rasmus Monnerup Jensen