Overblik daginstitutioner: Hjemmesider, temaer og publikationer

Overblik: Se hvad BFA Velfærd og Offentlig administration har af hjemmesider, temaer og publikationer, som er særligt rettet mod ansatte på dag- og fritidstilbud samt mod dagplejere.

Psykisk arbejdsmiljø

Krop & Sundhed

Støj, lys og luft

Ledelse & Organisering 

  • Digitalisering og det gode arbejde: Dette hæfte og de tre værktøjer kan give inspiration til, hvordan medarbejdere og lokale ledere kan involveres i at udvikle og/eller implementere nye digitale løsninger.
  • Sunde arbejdsrytmer: Materiale om arbejdstid, vagtplaner og pauser, men også om hvordan vi oplever tiden. Denne publikation er inspiration til at forbedre tiden til gavn for både ansatte og de børn, som I skal hjælpe.
  • Trivsel i lederrollen: Få inspiration og metoder til at afklare og udvikle din egen lederrolle. Læs om at sætte grænser, prioritere og lede dig selv, og få inspiration til at arbejde i netværk med dine lederkolleger.
  • Coaching for ledere: Hæftet giver dig overblik over coaching som metode, og du kan læse om, hvad der skal til for at du får et vellykket coachingforløb.

Byggeri & Indretning

  • Byggeri af daginstitutioner: Materiale og sektion med råd til, hvordan et godt resultat kan nås, når der renoveres eller bygges nyt i daginstitutioner.

Arbejdsmiljøarbejdet 


Senest revideret den 28. februar 2022