Pulje til sygefravær

Pulje til sygefravær skal reducere og forebygge sygefravær. Puljen kan søges af udvalgte arbejdspladser i stat, regioner og kommuner. Anden runde af puljen – som også er på 50 mio. kr. - er meldt ud, og der er ansøgningsfrist den 14. maj 2020. kl. 12.

D. 31 januar 2019 indgik den tidligere regering en aftale om at afsætte 100 mio. kr. til en pulje, målrettet de arbejdsområder og arbejdspladser i den offentlige sektor, hvor udfordringerne med sygefravær er størst. 

Puljen skal bidrage til, at udvalgte offentlige arbejdspladser med udgangspunkt i den sygefraværsindsats, de allerede har i dag, får yderligere midler til at arbejde målrettet og systematisk med sygefraværsindsatsen i projekt ”Sygefravær på offentlige arbejdsplader”.

Puljen har til formål at nedbringe sygefraværet på offentlige arbejdsområder med et højt sygefravær eller hvor arbejdsopgaverne gør, at arbejdsmiljøet er særligt belastet. Puljen skal således understøtte målrettet og systematisk arbejde med nedbringelse af højt sygefravær.

Målgruppen for puljen er arbejdspladser på de berørte arbejdsområder i stat, regioner og kommuner.

Ansøgninger skal sendes til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering via styrelsens tilskudsportal senest torsdag den 14. maj 2020 kl. 12.00.

Læs mere hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.


Senest revideret den 17. august 2020