Hvad er et tilpas overordnet strategisk niveau og hvad betyder det?

Samarbejdet med besøgsteamet begynder på et tilpas overordnet niveau i fx en kommune (fx forvaltnings-, center-, områdeniveau) eller på et hospital (center-, afdelingsniveau). Præcis hvor grænsen går, vil afhænge af jeres konkrete organisationsstruktur. Så hvis I er i tvivl, så kontakt os endelig på mail.

Kommer I fra det selvejende eller private område så se mere her

For overordnede ledere og overordnet MED/SU/AMO

I kan få et samarbejde med besøgsteamet på vegne af et overordnet MED/SU/AMO-niveau eller et overordnet ledelsesniveau. Det kan f.eks. være på vegne af:

  • Et hoved-MED-udvalg (HMU), et forvaltnings-/fag-, fælles-, center, område-MED eller tilsvarende ledelsesniveau i en kommune.
  • Et hovedudvalg, center-MED eller andet niveau som er overordnet flere lokaludvalg i en region, et lokaludvalg eller mere overordnet udvalg på et sygehus/hospital eller tilsvarende ledelsesniveau.
  • Et overordnet arbejdsmiljø- eller samarbejdsudvalg på det statslige eller selvejende område, som er overordnet en eller flere f.eks. tekniske skoler, gymnasier eller tilsvarende ledelsesniveau.

For lokale ledere, AMR, lokal-MED osv.

  • Vi beder ledere og arbejdsmiljørepræsentanter på lokalt niveau om at kontakte jeres overordnede ledelse eller MED/SU/AMO om jeres tanker om et samarbejde med besøgsteamet. Det samme gælder, hvis I er et lokal-MED i en kommune.
  • Undersøg, om de kan genkende de udfordringer, I står med på jeres lokale arbejdsplads, og find ud af, om I har et fælles ønske om at styrke den forebyggende indsats.

Kontakt os for uddybende spørgsmål

Tilbage til oversigten


Senest revideret den 3. juni 2022