Baggrund for besøgsteamet

Besøgsteamet er etableret på baggrund af trepartsaftale fra 2020 om prioriterede nationale arbejdsmiljømål.

Baggrund for BFA´s besøgsteam og indsatsen

Kontakt

Er I interesserede i at høre mere om hvad vi kan hjælpe med, eller om mulighederne for at iværksætte et forløb senere, så skriv venligst til os herunder. I formularen er der en række spørgsmål, som det er vigtige, at I svarer på. Så er vi bedre klædt på, når vi vender tilbage til jer. Alle får svar på henvendelsen, men der kan gå nogle dage, inden I hører nærmere.

SKRIV TIL OS VIA FORMULAREN HER.

Hvem vil vi gerne høre fra

Vi hører gerne fra dig, som henvender dig på vegne af et overordnet MED-/SU-/Arbejdsmiljøorganisation og/eller et overordnet chef-niveau, der enten gerne.

a) vil indgå i et test-forløb med opstart i årets første måneder. Testforløbet er også for en større del (flere arbejdspladser) i jeres organisation. Så hvis du fx er arbejdsmiljørepræsentant eller leder og tænker, at din arbejdsplads kunne have gavn af at deltage i et test-forløb, så henvend dig evt. først til andre lignende arbejdsmiljøgrupper/TRIO’er/Lokal-MED eller HovedMED-/SU-/Arbejdsmiljøorganisation i din organisation og hør, om de også kan genkende de udfordringer, I står med på jeres arbejdsplads.

b) først vil høre mere om, hvad vi kan hjælpe med og derfor gerne vil ringes op eller aftale et møde.

c) vil aftale nærmere om et konkret forløb med opstart senere på foråret.


Senest revideret den 20. december 2021