Kontakt sekretariatet

Sekretariatet varetager de daglige aktiviteter for BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration.

Kontakt

Henvendelse til BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø kan ske ved henvendelse til sekretariatet, Studiestræde 3, 3. sal, 1455 København K på telefon 30 73 10 30 eller mail sekretariat@bfa.dk. Du kan også kontakte en specifik medarbejder eller webredaktionen.

Presse

Kontakt kommunikationskonsulent Rasmus Monnerup Jensen eller besøg vores presserum, hvis du er journalist og eller har en anden professionel interesse for BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø. Her finder du pressemeddelelser, designmanualer o. lign.

Forskning

BFA Velfærd og Offentlig administration deltager løbende i følgegrupper og styregrupper til forskningsprojekter, når de har relevans for BFAs målgrupper samt flugter med, eller er aktuelt i forhold til, branchefællesskabets arbejde. BFA giver ikke formel opbakning til ansøgninger til forskningsprojekter, men kan godt tilkendegive interesse i at medvirke i følgegrupper eller styregrupper, såfremt de bliver realiseret. Henvendelser omkring forskningsprojekter sendes til sekretariat@bfa.dk


Senest revideret den 21. september 2020