Top 10: Mest populære publikationer 2019

Find værktøjer til arbejdet med arbejdsmiljøet blandt de mest populære publikationer fra 2019. Samlet set er alle vores materialer blevet downloadet 153.500 gange.

1. To enkle skemaer til APV-arbejdet
Det mest downloadede værktøj i 2019 var de ´To enkle skemaer til APV-arbejdet`. Det behøver ikke at være svært at lave en APV. Ved hjælp af de to enkle skemaer, kan I let komme i gang med arbejdet.

2. Når klokken ringer
'Når klokken ringer` er en branchevejledning om fysisk arbejdsmiljø i grundskolen og det almene gymnasium. Når klokken ringer oplyser om krav, normer, standarder og god kutyme i forbindelse med byggeri og indretning af faglokaler.

3. Forstå og forebyg stress
Hæftet beskriver, hvad stress er, hvordan det typisk opstår og udvikler sig, samt hvad du som leder kan gøre for at forebygge det – på egen hånd og i samarbejde med den enkelte medarbejder, teamet, lederkollegerne og de relevante samarbejdsfora.

4. Krænkende handlinger af seksuel karakter
Et inspirationshæfte hvor vi har samlet konkrete værktøjer, der kan være en hjælp til at sætte en dialog i gang, skabe klarhed og give tryghed på arbejdspladsen.

5. Forflytningsguiden
´Forflytningsguiden` beskriver de vigtigste elementer i god forflytning og forudsætningerne for, at du kan bruge dem. Guiden retter sig mod ansatte, elever og studerende i alle dele af social- og sundhedsområdet.

6. Skema til risikovurdering
Skemaet gør det let for Arbejdsmiljøgruppen at lave risikovurderinger/risikoanalyser.

7. Miniguide - Godt arbejdsmiljø fra A-Å
Guiden ’Godt arbejdsmiljø fra A-Å - En miniguide til arbejdsmiljøorganisationen’ giver overblikket over centrale og vigtige emner i arbejdsmiljøarbejdet

8. På forkant
Få inspiration og værktøjer til et godt samarbejde om psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøgruppen.

9. TRIO - en daglig aktionsstyrke til opgaveløsning og trivsel
Materialet er målrettetrettet jer, der er nysgerrige på, om TRIO er aktuelt på jeres arbejdsplads.

10. Social kapital
Hæftet ´Social kapital` retter sig mod dig, som er leder med personaleansvar og andre, der er optagede af at udvikle trivsel og produktivitet på arbejdspladsen.

Se også hvilke artikler, der var mest populære her på hjemmesiden i 2019.


Senest revideret den 23. april 2020