Top 10: Mest populære publikationer 2020

Find værktøjer til arbejdet med arbejdsmiljøet blandt de mest populære publikationer fra 2020. Samlet set er alle vores materialer blevet downloadet 130.000 gange.

1. To enkle skemaer til APV-arbejdet

Det mest downloadede værktøj i 2020 var de 'To enkle skemaer til APV-arbejdet'. Det behøver ikke at være svært at lave en APV. Ved hjælp af de to enkle skemaer, kan I let komme i gang med arbejdet.

2. Når klokken ringer

'Når klokken ringer' er en branchevejledning om fysisk arbejdsmiljø i grundskolen og det almene gymnasium. Når klokken ringer oplyser om krav, normer, standarder og god kutyme i forbindelse med byggeri og indretning af faglokaler.

3. Skema til risikovurdering

Skemaet gør det let for Arbejdsmiljøgruppen at lave risikovurderinger/risikoanalyser.

4. Faktaark rengøring: Stop smitten – hold arbejdspladsen ren!

Covid-19 stiller helt nye krav til rengøring og hygiejne på arbejdspladsen. Medarbejdere, som normalt ikke deltager i rengøringen, kan nu få en vigtig opgave ift. at stoppe smitte. Det betyder, at de skal instrueres og oplæres i de nye opgaver.

5. Forflytningsguiden

'Forflytningsguiden' beskriver de vigtigste elementer i god forflytning og forudsætningerne for, at du kan bruge dem. Guiden retter sig mod ansatte, elever og studerende i alle dele af social- og sundhedsområdet.

6. Stærkere sammen - Brikker til et velfungerende arbejdsfællesskab

'Stærkere sammen - Brikker til et velfungerende arbejdsfællesskab' giver en kort introduktion til begrebet arbejdsfælleskaber og forklarer, hvorfor det er vigtigt.

7. Krænkende handlinger af seksuel karakter

Et inspirationshæfte hvor vi har samlet konkrete værktøjer, der kan være en hjælp til at sætte en dialog i gang, skabe klarhed og give tryghed på arbejdspladsen.

8. Plakat: Hjælp rengøringen og stop smitten

Plakaten 'HAR DU TO MINUTTER? Hjælp rengøringen og stop smitten' er lavet til at hænge op på jeres opslagstavle, så I kan minde hinanden om fortsat at rydde op, så I kan gå gjort grundigt rent. 

9. Spørgeskema om social kapital

Spørgeskemaet er en række delredskaber, der giver jer mulighed for at tilpasse et omfattende spørgeskema om social kapital, så det passer nøjagtigt til jeres arbejdsplads.

10. På forkant

Få inspiration og værktøjer til et godt samarbejde om psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøgruppen.

Se også hvilke artikler, der var de mest læste i 2020.


Senest revideret den 22. januar 2021