Tre værktøjer: Styrk lederes trivsel og resultater

Værktøjer til lederes psykiske arbejdsmiljø - ledere, der trives, er bedre til at skabe resultater og trivsel omkring dem.

Find materialet
Digitalt stormøde

Hvorfor er lederes trivsel egentlig vigtigt? Gense det digitale stormøde fra 14. september 2021 med direktør Mads Skovlund Pedersen fra Nordea og administrerende direktør Claus Ladegaard fra DFI. 

Se optagelse af det digitale stormøde
Webinar: Lær at løfte lederes trivsel og resultater

Hvordan løfter I lederes trivsel og resultater? Gense webinaret fra 4. oktober 2021, hvor Jan Heiberg introducerer til tre nye værktøjer og ledere fortæller om deres erfaringer.

Se optagelse af webinar med værktøjer

Værktøjer og videoer: Styrk lederes trivsel og resultater

Tre værktøjer styrker lederes trivsel og resultater. Det hjælper lederne og kan løfte organisationen, fordi ledere, der trives, er bedre til at skabe resultater og trivsel omkring dem. Her på siden finder du værktøjerne, introduktionsvideoer og arbejdsark.

Værktøjer og videoer: Styrk lederes trivsel og resultater

Her finder du et materiale med tre værktøjer til at styrke lederens trivsel og resultater. Hent de tre værktøjer her eller klik på de enkelte værktøjer for at hente dem adskilt. Her finder du også instruktionsvideoer.

Værktøj og video: Styrk din dialog med nærmeste leder

Værktøj og video: Styrk ledelsesgruppen

Værktøj og video: Styrk organisationen

 

Se video med introduktion til værktøjerne
Ledelsesrådgiver Jan Heiberg introducerer til de tre værktøjer her. 

 

Ledere fortæller
Hør ledere på arbejdspladser i kommuner, regioner og finans fortælle, hvordan de har brugt værktøjerne. Det sker på et webinar optaget 4. oktober 2021.

 

Vil du vide mere?
Værktøjerne bygger på en undersøgelsen, hvor cirka 50 ledere, videns-personer og faglige eksperter har givet deres bidrag til at skabe nuanceret viden om, hvad der indvirker på lederes psykiske arbejdsmiljø, og hvad der kan styrke det. Find undersøgelsen her - og find andre, ofte stillede spørgsmål her


Senest revideret den 17. oktober 2021