Tre værktøjer: Styrk lederes trivsel og resultater

Værktøjer til lederes psykiske arbejdsmiljø - ledere, der trives, er bedre til at skabe resultater og trivsel omkring dem.

Find materialet
Digitalt stormøde: Styrk lederens trivsel og resultater

Hvorfor er lederes trivsel egentlig vigtigt? Det sætter vi spot på den 14. september 2021 kl. 9.00 til 10.15 i et digitalt stormøde.

Tilmeld dig her
Webinar: Lær at løfte lederes trivsel og resultater

Hvordan løfter I lederes trivsel og resultater? Det sætter dette webinar spot på, som holdes 4. oktober kl. 13.30 til 15.

Tilmeld dig her

Værktøjer og videoer: Styrk lederes trivsel og resultater

Tre værktøjer styrker lederes trivsel og resultater. Det hjælper lederne og kan løfte organisationen, fordi ledere, der trives, er bedre til at skabe resultater og trivsel omkring dem. Her på siden finder du værktøjerne, introduktionsvideoer og arbejdsark.

Værktøjer og videoer: Styrk lederes trivsel og resultater

Her finder du et materiale med tre værktøjer til at styrke lederens trivsel og resultater. Hent de tre værktøjer her eller klik på de enkelte værktøjer for at hente dem adskilt. Her finder du også instruktionsvideoer.

Værktøj og video: Styrk din dialog med nærmeste leder

Værktøj og video: Styrk ledelsesgruppen

Værktøj og video: Styrk organisationen

 

Se video med introduktion til værktøjerne
Ledelsesrådgiver Jan Heiberg introducerer til de tre værktøjer her. 

 

Ledere fortæller
Hør ledere på arbejdspladser i kommuner, regioner, stat og finans fortælle, hvordan de har brugt værktøjerne. Find også toplederes bud på, hvorfor lederes psykiske arbejdsmiljø er vigtigt. Find erfaringer og udtalelser her.

Vil du vide mere?
Værktøjerne bygger på en undersøgelsen, hvor cirka 50 ledere, videns-personer og faglige eksperter har givet deres bidrag til at skabe nuanceret viden om, hvad der indvirker på lederes psykiske arbejdsmiljø, og hvad der kan styrke det. Find undersøgelsen her - og find andre, ofte stillede spørgsmål her


Senest revideret den 13. september 2021